HoReCa.RetailTech
Дата: 04.12.2015

horeca_2016Виставки HoReCa.RetailTech і Пиво.Вина.Напої пройдуть у місті Мінську c 12 по 14 квітня 2016 р.

Важливість і результативність виставок підтверджується участю в них провідних представників індустрії громадського харчування, виробників продуктів і напоїв, постачальників технологічного, холодильного і торгового устаткування, клінінгових, пакувальних і складських підприємств, відомих виробників посуду, текстилю та меблів, IT-компаній пропонують рішення для автоматизації ресторанного, готельного і retail-сегментів. Це ефективний бізнес-майданчик для пошуку нових покупців, ділових контактів, для аналізу стану ринку і представлених пропозицій.

Виставки проводяться за підтримки та участі Міністерства Торгівлі і концерну «Белгоспищепром» Республіки Білорусь.

Всі тематичні напрямки згруповані в шість основних розділів: 

- «Ресторанна справа»
- «Продукти. сировина»  
- «Чай. Кава»   
- «RetailTech»  
- «Світ Готелю»  
- «Пиво. Вина. Напої»

Спеціальні експозиції і проекти: 

«Технофорум»: масштабний експозиційно-демонстраційний майданчик сучасного технологічного обладнання, майстер-класи від провідних шеф-кухарів.  
«LiveBar-Міксологія. Чай. Кава»: інтерактивний майданчик, що представляє сучасні тенденції в алкогольній і безалкогольній міксології, науці еспресо і чайної алхімії.

b676b3c9ee417351ded33ed589ddb14cВ програмі також Конференція «Громадське харчування та напої в Республіці Білорусь - переоснащення виробництва. Нові точки зростання і успішного розвитку індустрії».

У 2015 році у виставках HoReCa.RetailTech і Пиво.Вина.Напої взяло участь 63 компанії з Білорусі, Італії, Польщі, Росії та України.

До виставок HoReCa.RetailTech і Пиво.Вина.Напої проявили інтерес:
- виробники і постачальники технологічного обладнання та послуг для кухонь ресторанів, кафе, готелів і продуктових торгових мереж;
- виробники та постачальники обладнання та сировини для броварень;
- виробники сиропів, лікерів для алкогольних та безалкогольних напоїв;
- власники і керуючі готелями та ресторанами;
- кухарі, шеф-кухарі і технологи кулінарних виробництв;
- провідні виробники продуктів харчування і напоїв;
- експортери та імпортери продуктів харчування, чайно-кавової продукції;
- власники кафе, барів, мереж fast-food, кондитерських та кафе-морозиво;
- представники агросадиб, торгово-розважальних центрів, представники торгівлі, відділів продажів і маркетингу, фахівці із закупівель і супроводу клінінгових послуг, керівники проектів, компанії-дистриб'ютори систем безпеки, систем автоматизації, архітектурні бюро та дизайнери інтер'єру.

Місце проведення: Білорусь, м. Мінськ, пр. Переможців, 20/2, Футбольний манеж

Контакти:
тел./факс: (+375 17) 314 34 32, 314 34 33, 314 34 30
velcom.: (+375 29) 188 51 01, 644 63 69
Пухта Алла Миколаевна – керівник проекту "HoReCa. RetailTech" 
pan@expoforum.by
Артюховська Тамара Георгіївна – керівник проекту "Пиво. Вина. Напої"
atg@expoforum.by

Офіційний сайт: http://www.expoforum.by/exhibitions/future/?SECTION_ID=1741