Візит до Чернігова представника Посольства Білорусі в Україні
Дата: 25.11.2015

cam02396ukraina_i_belarus25 листопада 2015 року відбулася робоча зустріч з радником з торгово-економічних питань Посольства Республіки Білорусь в Україні пані Ольгою Іванівною Ковальовою. Чернігівську область представляли директор Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Юлія Свириденко, Сергій Хоботня, директор Департаменту агропромислового розвитку, та директор Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури ОДА Юрій Євтушенко.

cam02389Це перший візит пані Ольги на Чернігівщину, тому керівники структурних підрозділів ОДА ознайомили представника Посольства з економічною ситуацією в області.Особливий інтерес у присутніх викликала програма кредитування клієнтів МСБ в рамках договору з Урядом Республіки Білорусь, про яку розповіла представникЧернігівської обласної дирекції АБ УКРГАЗБАНК.

Окремо учасники робочої зустрічі зупинилися й на проблемних для обох сторін питаннях.

Також сторони обговорили шляхи поглиблення співробітництва Чернігівської області з Республікою Білорусь. Як зазначила Юлія Анатоліївна: «Республіка Білорусь є надійним партнером Чернігівщини, тому сподіваємося на подальшу плідну співпрацю у різних галузях.»