Міжнародний Конгрес в Києві
Дата: 24.11.2015

congres

7-8 грудня 2015 року проходитиме Міжнародний Конгрес "Впровадження стандарту EN 16636 PEST MANAGEMENT SERVICES – вихід на світові ринки” у м.Києві.

Для участі у роботі Конгресу будуть запрошені представники Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України,
Національної Академії Наук та Національної Академії Медичних Наук України, Мінагрополітики, МОЗ, Державної регуляторної служби України, Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, Держветфітослужби, Державної санітарно-епідеміологічної служби та ряду міжнародних організацій: IFC, ЕР, ВООЗ, ФАО, UNDР, USAID, UNEP; CEN; MOT; CEPA; NPMA, EPA та інші.

На Конгресі відбудеться обговорення гармонізації вимог пест контролю та пест менеджменту в міждержавних стосунках, ознайомлення громадськості з сучасними можливостями та конкурентними перевагами від впровадження та адаптації міжнародних стандартів в Україні. В ході Конгресу будуть порушені питання боротьби зі шкідниками у сфері виробництва харчових продуктів, громадського харчування, роздрібної торгівлі, туризму та інших секторів бізнесу.

Організатори: Громадська Організація «Українська Пест Контроль Асоціація» (далі УПКА) спільно з Українським Національним Комітетом «Міжнародної Торгової Палати» (ICC), Київським Національним торговельно-економічним університетом (КНТЕУ), Українським науково-дослідним центром і навчальним центром проблем стандартизації, сертифікації та якості (УкрНДНЦ) та Конфедерацією Європейських Пест Менеджмент Асоціацій (СЕРА) 

Місце проведення: м. Київ, вул. Кіото, 21. Київський Національний торговельно-економічний університет (Корпус «Д»)

За подальшою інформацією слідкуйте на сайті: http://upca.com.ua/
З питаннями звертатись: +38 044 242 8 242; +38 067 480 33 49, pc@upca.com.ua

Для онлайн регістрації перейдіть за посиланням