Новини підприємств області
Дата: 19.11.2015

logo.[1]Виробничо-оптова компанія «АБВЕР УКРАЇНА»

З початку листопада 2015 року виробничо-оптова компанія «АБВЕР УКРАЇНА» відкрила шоурум. Магазин знаходиться за адресою: м.Чернігів, вул.Шевченко, 4

Детальніше тут 


fanerachernigovТОВ "Фанера Чернігів"

Фанерне виробництво порівняно недавно розпочалося в одному з сіл Корюківського району. Завдяки інвестиційним і організаторським зусиллям литовських підприємців Яни та Сваюнаса Ячунскієне.
Підприємство ТОВ "Фанера Чернігів" стало добре знаним не лише в районі, а й далеко за його межами, куди воно постачає свою продукцію.
Фанера, що виробляється. якісна і конкурентоздатна. Продукція знаходить усе нових і нових споживачів. Більше її надходить до центральної України. Частіше її заздалегідь замовляють меблеві комбінати, будівельні фірми, підприємства.
Поки що ж щомісяця виробляють 250-300 кубометрів фанери.

Детальніше тут 


logo.[2]ТОВ "Атілос"

ТОВ «Атілос» взяло участь у XIII Міжнародній виставці КОММУНТЕХ – 2015. В експозиції були представлені світлодіодні світильники вуличного та внутрішнього освітлення, сучасні транспортні і пішохідні світлофори з інтегрованим відліком часу, пристрої звукової орієнтації для пішоходів із вадами зору та інші зразки виробництва.

Детальніше тут 


regmikНВФ "РегМік"

Науково-виробнича фірма "РегМік" створила свій канал на популярному відеохостингу YouTube.
Перші відеоматеріали розкривають наступний теми: опис значень індикації приладів; настройка "заданого значення" в приладах.

Детальніше тут 


logo.[3]ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів»

ПАТ «ЧЕЗАРА» взяло участь у виставці «Зброя та безпека 2015» та представило бойові моделі «ІВА» і «Десна». Стенд підприємства відвідало керівництво ЗСУ, Національної гвардії та «Укроборонпрому». Проявили зацікавленість також делегації Парагваю, Туреччини, Ірану, Угорщини, Польщі, Франції, Грузії, інших українських та закордонних організацій. Було відзначено, що продукція ПАТ «ЧЕЗАРА» одна з найкращих і відповідає сучасним вимогам.

Детальніше тут 


logohgfЗАТ «Ніжинський консервний завод» (ТМ «Ніжин»)

Тепер овочева консервація ТМ «Ніжин» продається в Болгарії та Румунії. Продукція бренду «Ніжин» з’явилася на полицях мережі магазинів «Березка» («Брезичка»). Мережа об’єднує 29 магазинів в Болгарії і Румунії. Більше 10 видів продукції представлено у цій мережі.

Детальніше тут