Безкоштовний сервіс для налагодження співробітництва з фінськими компаніями «Matchmaking»
Дата: 18.11.2015

00000finУ рамках фінляндської програми ділового партнерства «Finnpartnership» (Finnish Business Partnership Programme), управління якою від імені Міністерства закордонних справ Фінляндської Республіки здійснює фонд венчурного фінансування «Finnfund» (надає консультаційні послуги та фінансову підтримку на реалізацію проектів у країнах, що розвиваються) функціонує безкоштовна послуга «Matchmaking» з пошуку ділових партнерів як фінляндськими компаніями, так і компаніями з країн, що розвиваються.

За допомогою зазначеної послуги компанії отримують можливість встановити бізнес зв’язки, відкрити нові можливості співпраці і представити свої проекти для залучення бізнес-партнерів. Метою програми є стимулювання інвестицій і налагодження довгострокових ділових партнерських відносин між країною, що розвивається та Фінляндією.

Для участі в програмі «Matchmaking» необхідно пройти процес реєстрації, заповнивши англійською мовою відповідний реєстраційний бланк (http://www.finnpartnership.fi/…/matchmak…/register/index.php) та надіслати його на адресу matchmaking@finnpartnership.fi.

Після подачі заявки Finnpartnership ухвалюватиме рішення щодо відповідності наведених у ній даних цілям і завданням програми. У разі позитивного розгляду, інформація про компанію буде розміщена на веб-сторінці «Finnpartnership» у розділі «Partner Search» (www.finnpartnership.fi/partnersearch).

При цьому, менеджери «Finnpartnership» можуть безпосередньо надсилати дані компанії на адресу підприємств, організацій, які, на їхню думку, зацікавлені у налагодженні двосторонніх контактів із вітчизняною компанією.

Додаткову інформацію про програму «Finnpartnership» та послугу «Matchmaking» можна знайти на веб-сторінці «Finnpartnership» за посиланням www.finnpartnership.fi, або зв’язавшись безпосередньо з «Finnpartnership» за адресою fp@finnpartnership.fi.