Німецько-українська промислово-торговельна палата
Дата: 26.10.2015

investirovat-v-obrazovanie-ukrainyКиїв та Берлін підписали Угоду про створення Німецько-української промислово-торговельної палати. Підписання відбулося в ході відкриття першого Українсько-німецького бізнес-форуму високого рівня, у присутності Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка та Федерального канцлера Німеччини Ангели Меркель.

Угода між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про заснування Німецько-української промислово-торговельної палати сприятиме посиленню двосторонніх торговельних відносин, формалізації визнання України у якості важливого торгового партнера Німеччини та розвитку перспективних напрямів двостороннього співробітництва.

«Німецький бізнес зацікавлений в Україні, а тому в нашій державі буде створено Німецько-українську промислово-торговельну палату. Це створить правові основи для посилення торговельних відносин та позитивно вплине на розвиток торговельно-економічних відносин українських та німецьких підприємств», - повідомив Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.

Джерело