Перший торговельний центр українських товарів
Дата: 20.10.2015

111111lat_ukr1Шановні виробники, латвійське товариство «GAUJA TRADE» планує відкрити перший торговельний центр українських товарів у Ризі.

Зазначена латвійська компанія має власну, відремонтовану будівлю, площею 4411 м², обладнану освітленням, вентиляцією та опаленням, яка розташована у другому за кількістю населення районі Риги (інформація про об’єкт додається). ТОВ «GAUJA TRADE» переконане, що рівень цін, якість українських продуктів, а також відношення місцевого населення до них, робить їх досить конкурентними на латвійському ринку. Крім того, представництва українських компаній, які будуть зареєстровані в Латвії та матимуть право займатися комерційною діяльністю, отримають можливість доступу до «дешевих» європейських кредитів.

Враховуючи кількість вітчизняних продуктів харчування на полицях інших мережевих магазинів і великий попит на них (особливо солодощі, алкогольні напої та продукти консервних комбінатів), можна прогнозувати, що єдиний такий торговельний центр у Латвії користуватиметься достатньою популярністю.

Більш детальна інформація про Центр

Джерело