Комерційна пропозиція
Дата: 12.10.2015

flagofdenmarkДо Посольства України в Королівстві Данія надійшла комерційна пропозиція від данського дистриб’ютора та імпортера меблів «FurnHouse ApS», який висловив зацікавленість встановити контакти з українською меблевою фабрикою, яка спеціалізується на виробництві меблів з дубу.

logoЗгадана компанія здійснює закупівлі відповідної продукції на зовнішніх ринках та наразі розглядає український напрямок діяльності з огляду на інформацію щодо високої якості української продукції.

На сьогодні «FurnHouse» виявляє інтерес до наступних видів мебельних виробів з дубу: обідні столи, кухонні стільці, настінні шафи, кавові столики.

У разі наявності зустрічної заінтересованості української сторони щодо згаданої пропозиції просимо інформувати представника данської компанії (John Grønbech, Sales Manager, ел.пошта: jgr@furnhouse.com, тел.: +45 53624146).

12.10.2015

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів. 

Джерело