Міжнародні виставкові заходи в Азербайджані в 2016 році
Дата: 05.10.2015

flag_of_azerbaijanДо уваги підприємств Чернігівської області!

Перелік міжнародних виставкових заходів в Азербайджані в 2016 році:

15-й Азербайджанській Міжнародній виставці «Туризм і Подорожі» AITF-2016 (м.Баку, 7-9 квітня).

15-й Міжнародній виставці «Залізнична інфраструктура та рухомий склад, морська індустрія, авіація і транспортно-логістичні послуги» TRANSCASPIAN 2016 (м. Баку, 11-13 травня). У контексті створення і відкриття у 2016 році залізничного транспортного коридору «Баку-Тбілісі-Карс» актуальним є просування в АР продукції багатьох українських підприємств, призначеної для залізничної інфраструктури і рухомого складу, а також транспортно-логістичних послуг. Перспективною, з огляду на відновлення і розвиток «Великого шовкового шляху», є також співпраця у морській індустрії та авіації.

10-й Азербайджанській Міжнародній виставці «Сільське господарство» і 22-й Азербайджанській Міжнародній виставці харчової промисловості (м. Баку. 25-27   травня).

23-й Міжнародній конференції і виставці «Нафта та газ Каспію 2016» CASPION OIL &GAS 2016 (м. Баку, 7-10 червня).Суттєві зміни щодо вибору джерел і шляхів доставки нафти і газу на європейський ринок підштовхуватимуть  Азербайджан і сусідні країни розробляти та реалізовувати проекти, які передбачають диверсифікацію маршрутів транспортування вуглеводнів власного видобутку на зовнішні ринки. Організація нових транзитних потоків вуглеводнів з Каспійського регіону у європейському напрямку стане предметом розгляду наступної виставки і конференції CASPIONOIL &GAS 2016, в яких традиційно беруть участь українські компанії і організації.

2-й Азербайджанській Міжнародній виставці оборонної промисловості АDЕХ 2016 (м. Баку, 27-30 вересня).Україна під час першої виставки АDЕХ 2014 (проходить раз на два роки) успішно дебютувала делегацією Укроборонпрому, яка представляла понад 20 українських підприємств.

22-й Азербайджанській Міжнародній будівельній виставці BakuBuild2016 (м. Баку, 19-22 жовтня).На виставці традиційно представлені: будівельна техніка, будівельні та оздоблювальні матеріали для інтер'єрів та екстер'єрів, меблі, сантехніка тощо. Продукція українських виробників шпалер, оздоблювальної плитки, будматеріалів, меблів та іншої будівельної продукції традиційно користується попитом в Азербайджані і тому викликає інтерес на виставках такого профілю.

22-й Азербайджанській Міжнародній Виставці та Конференції «Телекомунікації та Інформаційні Технології» Bakutel2016 (м. Баку, 30листопада-3 грудня).Уряд Азербайджану приділяє першочергову увагу розвитку інформаційно-комунікаційних технологій. Українські підприємства можуть запропонувати у цій сфері різноманітне обладнання, програмне забезпечення, засоби наземного і космічного зв'язку, системи контролю і безпеки тощо.