У Чернігові пройшов інформаційно-презентаційний тур для представників з Латвії
Дата: 01.10.2015

111111lat_ukr1У Чернігові пройшов чотириденний інформаційно-презентаційний тур по м. Чернігів та області для представників туристичного бізнесу та ЗМІ Республіки Латвія.
 Чернігів відвідала чимала за складом делегація Латвійських бізнесменів та посадовців. Згідно програми туру відбулися зустрічі з керівництвом Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської міської ради. 

s27055938Гостям розповіли про туристичний потенціал та можливості міста Чернігів. Для латвійської делегації була влаштована екскурсія містом з відвіданням музейних установ, ознайомленням з туристичними маршрутами, а також гості були запрошені на виставу Яніса Райніса «Вій, вітерець!». Культурний центр при Почесному консульстві LatviArt (Латвія Арт) на честь приїзду гостей відкрив безкоштовну виставку «Визначні пам'ятки Латвії».

Як зазначила у своєму спілкуванні з журналістами Олена Вишнякова, Почесний Консул Латвії в Україні, Латвія дуже позитивно ставиться до України та всіляко підтримує український народ. Такі презентаційні тури є дуже важливими для взаємовідносин між країнами та розвитку нових векторів співпраці, зокрема розвитку туризму та обміну культурними програмами. «Ми хочемо дати месидж для жителів Латвії, що до Чернігова і Чернігівської області можна приїжджати. Це безпечно, цікаво і перспективно», - наголосила Почесний Консул.

Джерело