Міжнародна виставка-конференція нафтогазової промисловості «ADIPEC-2015».
Дата: 22.09.2015

    oeaЗ 9 по 12 листопада 2015 року в м. Абу-Дабі (ОАЕ) проходитиме 18-а міжнародна виставка-конференція нафтогазової промисловості «ADIPEC-2015».

«ADIPEC» - це найбільша в регіоні Близького Сходу та Північної Африки міжнародна спеціалізована виставка-конференція, що присвячена нафтогазовому комплексу, та яку вперше було проведено у 1984 році.

Минулого року в заході взяли участь більше ніж 1800 компаній з понад 50 країн світу, які представляли широкий спектр обладнання та ноу-хау для нафтогазової галузі. Захід відвідало понад 60 тис. відвідувачів.

Серед учасників цього року, паралельно з низкою офіційних делегацій міністерського рівня, очікуються перші особи найбільших світових нафтових компаній, таких як місцевий ADNOC, BP, Total, Saudi ARAMCO, Shell, Kuwait Petroleum Corporation, CNPC, NOC, Exxon та ін.

Активна участь вітчизняного бізнесу та офіційних осіб у заході сприятимуть як пошуку нових ринків збуту для вітчизняних підприємств, пов’язаних з виробництвом устаткування для нафтогазової галузі, так і встановленню нових контактів з регіональними нафтогазовими лідерами.