Комерційна пропозиція
Дата: 15.09.2015

interАмериканська компанія «INTERPLEXUS, INC.», яка є виробником якісних вітамінів та біодобавок, шукає надійних партнерів в Україні з метою закупівлі лецитину (продукт рафінації олії рослинного походження), виробленого з соняшникової олії органічного походження.
Компанія «INTERPLEXUS, INC.», висловлює готовність щодо закупівлі лецитину органічного походження, виробленого з соняшника, який було вирощено в Україні без використання хімічних добрив, в обсязі 500 кг – 1 т. на рік (після здійснення його лабораторного дослідження) із перспективою нарощування обсягів до 3 т. упродовж найближчих двох років. 
Водночас, керівництво компанії розглядає можливість укладення угоди з українськими агропромисловими компаніями щодо вирощування соняшника без використання хімічних добрив та пестицидів, з метою подальшого виробництва з нього якісного лецитину. 
Окрім цього, з огляду на наміри компанії розширити лінійку продуктів, які нею виробляються, керівництвом «INTERPLEXUS, INC.» висловлено прохання в отриманні інформації щодо інших високоякісних екстрактів, які виробляються в Україні з рослин, вирощених без використання хімічних добрив та пестицидів.
У разі наявності відповідних пропозицій українські виробники можуть звертатися Ради експортерів та інвесторів при МЗС України, або безпосередньо до «INTERPLEXUS, INC.» 6613 S 192ND PL K-103 KENT, WA 98032, тел.: +1(425)988-2129, email: mnelkhoury@hotmail.com, drjkrauss@interplexus.com.