Комерційна пропозиція
Дата: 08.09.2015

saud    Пропозиція: просування української продукції на ринок Саудівської Аравії

  До Посольства України в Саудівській Аравії звернулася місцева компанія MADE IN W Inc. Rahmaniah World for Information Technology Est. з пропозицією щодо просування української продукції на ринок КСА за допомогою сайту Madeinw.com, який є он-лайн інтернет-сторінки «Торговельний майданчик світу/ Marketplace of the World». Пропозиція полягає в реєстрації та розміщенні на зазначеному ресурсі пропозицій українських виробників, які мають бажання просувати свою продукцію на саудівський та інші світові ринки, в той час як трейдери/оптові покупці з Саудівської Аравії та інших країн, відвідуючиmadeinw.com в пошуках потрібної продукції, зможуть отримати доступ до наданої інформації про українські товари. 
    Зазначений ресурс дозволяє довести до відома потенційних покупців в КСА та інших країнах пропозиції як малих, так і великих українських підприємств та компаній. 
     При цьому зазначена посередницька допомога є безкоштовною, однак у випадку згоди виробника на послуги преміям-сервісу вартість таких послуг становитиме 5 тис. дол. США в рік для кожного продукту. У цьому разі саудівська компанія наймає для просування в КСА продукції зарубіжного виробника спеціального менеджера з продажу, який займатиметься персоніфікованим маркетингом та продажем продуктів і послуг тощо.
    У випадку укладання угод з продажів MADE IN W Inc. стягує 2,5% від загальної суми продажів для кожного продукту.
    Більш детальну інформацію можна отримати за такою адресою: 
   Хабіб Мухаммед Хаді Алі Бані-Хашим/Habib Mohammad Hadi Bani-Hashim – засновних і генеральний директор компанії MADE IN       W Inc. Rahmaniah World for Information Technology Est.
    Мобільний телефон: (966) 59 269 8700, тел.: (966) 11 402 9545
    Факс: (966) 11 402 6233
    E-mail: hmh@madeinw.com 
    Веб-сайт: www.madeinw.com