Новини підприємств області
Дата: 19.06.2015

interagrosistemaНа Чернігівщини працюватиме унікальне виробництво картоплі, яке постачатиме вже готову продукцію українським та міжнародним клієнтам.

Виробляти картоплю, яку споживають у популярних закладах харчування (картопля фрі, по-селянськи), будуть на підприємстві «Корпорація «Інтерагросистема», що знаходиться у місті Мена Чернігівської області.

Сировину для «Корпорації «Інтерагросистема» вирощуватимуть фермери з усіх районів Чернігівщини.

Детальніше тут 


mainpackТОВ «МейнПак» відкрив нову косметичну серію під назвою «OLEO». До нової лінійки входять декілька видів шампунів з природними рослинними екстрактами для всіх типів волосся з легкими ароматами свіжості (шампунь «7 трав» Енергія природи, шампунь «Кропива» Сила та блиск, шампунь «Ламінарія» Профілактика випадіння).

 

Детальніше тут 


logoПАТ «Ічнянський молочно-консервний комбінат» взяв участь у столичній ярмарці. Підприємство порадувало покупців, запропонувавши повний асортимент своєї продукції за ціною виробника. За результатами участі, враховуючи високу купівельну зацікавленість продукцією, було прийнято рішення брати участь у кожній районній ярмарці Києва.

Детальніше тут

 


21787ПрАТ “Новгород-Сіверський сирзавод” випустив у продаж нову продукцію, а саме тверді копчені сири. Новий вид сиру виготовляється виключно за допомогою натурального копчення.

Детальніше тут