Серія заходів UNIDO в Україні з метою нарощування продажів МСП (експорт та імпортозаміщення)
Дата: 16.06.2015

00000zed1Підприємства області запрошуються до участі у спільній роботі з розробки моделі зростання вартості і стратегії інвестиційної привабливості для агро/переробних підприємств України.

Ключовими пріоритетами проекту GEF-UNIDO для підприємств агро-харчової промисловості є підвищення конкурентоспроможності та продуктивності при одночасному посиленні експортного потенціалу/зміцненні потенціалу імпорто-заміщення і масштабування.

Підсумковим результатом роботи є підготовка практичного посібника для власників і керівників малих/середніх підприємств з розробки моделі зростання вартості та створення механізму підвищення інвестиційної привабливості.

Формат роботи
 Базовим методом запланованих заходів є комунікація представників різних секторів агро-харчової/переробної промисловості та галузевих/ринкових експертів, представників фінансового сектора, галузевої/академічної науки і технологічних компаній.
 В рамках спільної роботи планується провести 1 проблемний експертний семінар щодо введення і уточненню тематики (0,5-1 день), 1 сесію стратегічного моделювання/дизайну (0,5 дня), і 1 зустріч-презентацію результатів роботи зі спільним обговоренням (0,5 дня).
 Планується також проведення спеціалізованого круглого столу, присвяченого найкращим практикам впровадження енерго-ефективних технологій та використання відновлювальних джерел енергії малими та середніми підприємствами агро-харчової/ переробної промисловості в інших країнах.

Хто може брати участь
Потенційні учасники повинні представляти українські підприємства (більше 50% належить громадянам України) в наступних секторах –
- АПК (тваринництво, рослинництво, садівництво, рибництво)
- Харчова/переробна промисловість (виробництво цукру, олії, молокопродуктів, м'ясопродуктів, консервів (усіх видів), хлібобулочних виробів, кондитерських виробів, безалкогольних напоїв)
- Виробництво енерго-ефективного обладнання і технологій, виробництво джерел відновлюваної енергії

Обмеження: представники усіх областей України, за винятком зони АТО і АРК

Кінцевий термін подачі заявки: 25 червня 2015 року.

З усіх питань, пов'язаних з підготовкою і проведенням серії спільних заходів, прохання звертатися до Валерії Ковальової -
Тел.: +380 (44) 388 4264

Детальніше тут