Інвестиційний проект
Дата: 16.06.2015

logoПБП "ВИМАЛ" шукає інвестора!

"ВИМАЛ" пропонує до реалізації інвестиційний проект, що полягає у будівництві та введенні в експлуатацію нового заводу з виробництва картопляного крохмалю з виробничою потужністю переробки картоплі 600 т на добу та збільшення обсягів і якості виробленої продукції.

Крохмальний завод "ВИМАЛ" одне з найбільших та найсучасніших підприємств в Україні з виробництва картопляного крохмалю та крохмалепродуктів.

factoryПриватне багатопрофільне підприємство "ВИМАЛ" зареєстроване - 17 вересня 1992 року. В 2009 році на підприємстві впроваджено CERTIFICATE OF QUALITY MANAGEMENT ISO 9001:2009 на систему управління якістю. Більше того, підприємство повністю відповідає міжнародним стандартам сертифікації HACCP. У 2012 році підприємством була здійснена капітальна модернізація виробничих потужностей та встановлена лінія світового лідера з виробництва обладнання крохмальної галузі, шведської компанії Larsson. Це дало змогу вийти на новий рівень якості виробництва продукції та збідьшити загальну потужність.

У харчовій промисловості продукти "ВИМАЛ" згущують соуси, стабілізують креми, покращують властивості хлібопекарських та м’ясних виробів; у паперовій промисловості – зв’язують целюлозні волокна; у медичній промисловості – наповнюють таблетки; у текстильній промисловості – шліхтують нитки; в інших галузях застосовуються для виготовлення клеїв, пакувальних матеріалів, сухих будівельних сумішей та інше.

Сьогодні "ВИМАЛ" співпрацює і має бездоганну репутацію з підприємствами більш ніж 25-и країн світу, таких як: Німеччина, Нідерланди, Чехія, Польща, Литва, Росія, Білорусь, Казахстан, Узбекистан, Таїланд, Китайська Народна Республіка та інших.

Інвестиційний проект (англ)

Інвестиційний проект (укр)