Шведсько-український бізнес-форум
Дата: 10.06.2015

     0000000shv До уваги бізнесових структур Чернігівщини, зацікавлених в налагодженні  співробітництва з діловими колами Швеції.

     16 червня в Києві відбудеться Швецько-Український бізнес-форум.

     Вже четвертий рік поспіль Посольство Швеції та Шведська торгова та інвестиційна рада організовують бізнес-форум у Києві. 

    Форум є найбільшою щорічною подією для шведської бізнес спільноти в Україні. Враховуючи успішний досвід минулорічного форуму, який зібрав представників понад 30 компаній, організатори мають за мету продемонструвати, що шведський бізнес вірить в майбутнє України, і готовий реалізувати величезний торгівельний потенціал, що існує між двома країнами. Відео-репортаж з минулорічного форуму можна подивитися тут.

   Загальна ідея бізнес-форуму полягає в сприянні шведським компаніям започаткувати та розвивати бізнес в Україні. Організатори планують презентувати Швецію як інноваційного та конкурентоспроможного ділового партнера і розповісти про потенціал українського ринку та привабливі сектори для бізнесу. Команда з українського уряду проінформує про перебіг структурних економічних реформ і  їх вплив на ведення бізнесу в Україні, а також розповість про майбутні можливості для бізнесу в різних секторах економіки.

   До участі у панельних дискусіях, які відбудуться на бізнес-форумі, будуть залучені міжнародні експерти та аналітики, представники міжнародних фінансових  установ, шведські та українські інвестори, бізнес-лідери та керівники підприємств і установ.

 За більш детальною інформацією щодо форуму та його програми звертайтеся до ukraine@business-sweden.se або olexandr.mashynets@gov.se.

Джерело