Іспано-Українська Торгова Палата для розвитку
Дата: 10.06.2015

ispanoukrtorgovapalataІспано-Українська Торгова Палата є офіційною юридичною іспанською структурою, неурядовою організацією, яка діє згідно зі Статутом Іспано-Української Торгової Палати.

Мета створення Палати - розвиток економічних відносин та сприяння торгівлі й інвестиціям між Україною та Іспанією шляхом організації та підтримки торгових місій, семінарів та бізнес-конференцій, поширення ділового досвіду; надання доступу до інформаційних ресурсів діловим колам Іспанії та України; представлення і захист членів Палати, які керуються чесними й відкритими принципами діяльності, що регулює чинне законодавство; сприяння розквіту підприємництва, а також стимулювання залучення інвестицій в економіку України.

Діяльність Палати включає:

- організацію господарчих місій;

- тренінги та курси;

- семінари та конференції;

- професійне обслуговування виставок;

- видання періодичних рекламних матеріалів;

- допомогу підприємствам у пошуку надійних торгових партнерів;

- тісну співпрацю з Посольством України в Королівстві Іспанія, Генеральним консульством у м. Барселона, консульством у м. Малага, Почесним консульством України в м. Валенсія, Посольством Королівства Іспанії в Україні, органами державної влади та місцевого самоврядування, громадськими організаціями української діаспори та підприємцями, ЗМІ.

Пропонує професійні юридичні консультації, допомогу у відкритті підприємств, філій та представництв на території Іспанії та України, допомогу в отриманні різних дозволів, сертифікатів та свідоцтв, в навчанні та придбанні нерухомості тощо. А також послуги щодо розміщення рекламних матеріалів фірм у виданнях Палати, які розповсюджують серед іспанських та українських фірм, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Контактні дані Палати:

“Camara de Comercio Española-Ucraniana para el desarrollo”

(Іспано-Українська Торгова Палата для розвитку)

c/ Ingeniero Vicente Picho – 5, bajo 2a izquierda, 46020 Valencia, España.

  1. : 963 89 08 67, Móv. 670 720 149.

Е-mail:ukrspainpalata@gmail.com, ukraina2004@rambler.ru

Представництво Іспано-Української Торгової Палатив Україні:

+38 067 65 65 792