Комерційна пропозиція
Дата: 29.05.2015

flag_of_tunisiaТунісько-саудівська компанія «Habra Holding» презентовала спільний зі своїми інвесторами Al Sani Group KSA (Саудівська Аравія) та Firas Holding Hamburg (ФРН) проект з розведення м’ясних та м’ясомолочних порід корів та верблюдиць, а також биків, овець, баранів, індиків та курей з метою подальшої реалізації червоного та білого м’яса на ринках Тунісу та інших країн Північної Африки, на ринках країн ЄС за ліцензією «Halal» для потреб мусульманських громад Європи.  

Реалізація проекту також передбачає оренду угідь в аграрно-розвинених країнах для вирощування кормового збіжжя для тварин, а також розвиток мережі брендових магазинів, супермаркетів “Habra Holding» з метою реалізації м’ясомолочної продукції власного виробництва. 

«Habra Holding» шукає постачальників живих тварин (на першому етапі м’ясні породи теличок, биків, овець, баранів) для реалізації проекту.

На початковому етапі реалізації проекту з метою розведення та забою на території Тунісу живих тварин для подальшої реалізації м’яса “Habra Holding» готова імпортувати по 1500 голів теличок та молодих биків кожних два тижні (черговість партій має бути такою: перша партія 1500 голів молодих биків (вік: від 5-6 місяців, середня вага тварин не має перевищувати 330 кг), наступна партія 1500 голів теличок (відсоток вагітних не має перевищувати 20-30% від усієї партії)), а також 15 тис. голів баранів та овець щомісяця (кожна партія: 70% баранів, 30% овець, вік: від 6-7 місяців).

З деталями проекту “Habra Holding», а також контактними даними компанії можна ознайомитись на її веб-сторінці: www.habraholding.com. Контактна особа компанії по співробітництву з Україною: Набіль Ельітаєм (тел.: +216 23 566 601 , +216 98 566 601, e-mail: nabil.litaiem@gmail.com).

Санітарно-ветеринарні вимоги Туніської Республіки до худоби