Йорданія запрошує підприємства хімічної промисловості на Міжнародну виставку в Аммані
Дата: 27.05.2015

      000000jordДо відома підприємств хімічної промисловості Чернігівщини!

    З 8 по 10 червня 2015 року в йорданській столиці м. Амман відбудеться 5-та міжнародна виставка для підприємств хімічної промисловості.

     До Посольства України в Йорданії  надійшло звернення генерального директора Групи компаній AFAQ Хальдуна Насира, який с  пільно з бізнес-асоціацією “Процвітання» та Промисловою палатою Йорданії є організаторами відповідного заходу, з проханням взяти участь на безоплатній основі  у зазначеному заході (виставкове місце 9 кв.м.), на якому може бути представлена відповідна українська продукція, а також роздаватися інформаційні матеріали щодо вітчизняної промисловості та її інвестиційні можливості. Разом з тим організатори надають 50% знижку на проживання у 4-х зіркових готелях, послуги з перевезення делегації з готелю до місця проведення виставки та готові спільно розробити програму перебування делегації.

  Враховуючи тривалу відсутність пропозицій від вітчизняних компаній в участі в згаданому заході, просимо надіслати інформаційні та рекламні матеріали Вашого підприємства до Посольства України в Йорданії (emb_jo@mfa.gov.ua), яке власними силами представить дану галузь нашої держави на міжнародній виставці. 

Контактні дані: тел. 0096265516460, факс 0096265540880, вебсайти www.afaqgroupady.com, www.afaqnews.net, e-mailinfo@afaqgroupady.com