Перша кувейтська міжнародна торговельна виставка
Дата: 01.12.2015

kuweit21-27 лютого 2016 року в м. Ель-Кувейт (Держава Кувейт) проходитиме Перша кувейтська міжнародна торговельна виставка. Виставка відбудеться під девізом «Кувейт – серце світової торгівлі». Захід надасть можливість встановити безпосередні контакти з представниками ділових кіл Кувейту та інших держав Близького Сходу.

Захід проходитиме під егідою еміра Держави Кувейт шейха Сабахаль-Ахмадаль-Джаберас-Сабаха.

Виставка являє собою унікальний шанс зустріти представників різних компаній і напрямків під одним дахом, познайомитись з діяльністю місцевих, регіональних і міжнародних організацій, фірм, власників світових торговельних марок із різних секторів економіки, з метою зацікавлення щодо укладання договорів між Державою Кувейт та іншими країнами світу, а також підтримки іноземних інвесторів і допомоги їм відкрити нові ринкові перспективи.

Для участі необхідно попередньо зареєструватися на сайті http://www.itfkw.com/ шляхом заповнення аплікаційної форми, яку слід завантажити з розділу «Participants/Downloads». Залежно від розміщення та обладнання обраної виставкової площі визначається загальна вартість оренди, 25% від суми якої необхідно сплатити на рахунок Міжнародного виставкового комплексу Кувейту та надіслати підтверджуючий документ разом із заповненою аплікаційною формою. Решту суми - 75%, необхідно сплатити до 21 січня 2016 року, надіславши на адресу Kuwait International Fair відповідне підтвердження.

Згідно з отриманими роз'ясненнями при заповненні анкети, автоматично визначаються ціни за оренду виставкових площ.
Аплікаційна форма може бути заповнена як кожною компанією окремо, так і організацією, яка представлятиме групу виробників продукції чи надавачів послуг.

За словами кувейтської сторони, у виставці будуть представлені провідні компанії не лише арабських країн Перської затоки, а багатьох інших європейських та азіатських держав, що дасть змогу позиціонувати її як платформу для встановлення міжнародних торгівельних контактів.

Невід'ємною частиною виставки передбачається організація конференцій за участю делегацій країн-учасниць, у ході яких, окрім
презентації експортного потенціалу, кожна держава матиме нагоду продемонструвати національну творчість, фольклор, провести відео- чи фотопрезентації, організувати дегустування стравами національної кухні тощо.

Контакти організатора: www.kif.net , е-mail: info@kif.net, www.twitter.c m/kifa8.