Запрошує до участі одна із самих масштабних виставок Європи - SUBCON
Дата: 21.05.2015

00000sub1
До уваги підприємств області!
    2-4 червня в г.Бірмінгемі (Великобританія) відбудеться найпопулярніша виставка країни Subcon, присвячена субпідряду у промисловості - одне з наймасштабніших заходів такого роду в Європі.
  Subcon є вітриною для новітніх технологій і кращих послуг світового виробництва, яка представляє особливий інтерес для керівників та осіб, які приймають рішення у сфері автомобілебудування, авіакосмічній промисловості, машинобудування, електронної промисловості, а також нафтогазового сектора, медицини, суднобудування та ін.
     Всього за 3 дні заходу Ви зможете поговорити з сотнями високоякісних постачальників, що охоплюють весь процес виробництва.

     Виставка Subcon є ідеальною платформою для пошуку нових постачальників і розвитку довірчих партнерських відносин. Для фахівців, учасників Subcon підготовлена безкоштовна програма семінарів та робочих груп, на яких будуть представлені нові продукти та інноваційні рішення в області субконтрактинга.

    Сотні учасників і тисячі відвідувачів робить SUBCON унікальним шансом для українських компаній заявити про себе на міжнародному ринку: продемонструвати свою продукцію потенційним клієнтам і налагодити нові бізнес-канали з іноземними партнерами. Крім англійських виробників так само будуть представлені Італія, Іспанія, Угорщина, Польща і в цьому році, вперше, Україно!

    Ринок Великобританії є одним із найбільш ємних в Європі. Країна в комбінації зі здоровим прагматизмом при виборі субпідрядників відкриває широкі можливості для українських компаній. Репутація і довіра є ключами до успіху. Представлення компанії на такій виставці дає можливість зарекомендувати себе на європейському ринку, зрозуміти нюанси ринку і найважливіше почати діалог з майбутніми клієнтами.
    Для України зарезервований окремий стенд і на даний момент залишилося кілька вільних місць.

  ТОВ "Ваймс Консалдінг" надає допомогу з усіх питань, що стосуються підготовки участі та підтримки українських компаній.