Конференція «Перспективи галузі машинобудування в рамках підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом»
Дата: 08.08.2014

001tppТоргово-промислова палата України запрошує взяти участь у конференції «Перспективи галузі машинобудування в рамках підписання Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом», яка проходитиме 29 серпня 2014 року в м. Миколаїв (готель «Рейкартц» вул. Спортивна,9).

В конференції візьмуть участь експерти, які проаналізують ринок машинобудування в ЄС у розрізі просування до ринку товарів машинобудівної галузі, поінформують про технічні бар'єри в торгівлі товарами машинобудівної промисловості, визначать пріоритети підтримки та розвитку національного експорту.0000323

Програма конференції

До участі у конференції запрошуються керівники підприємств машинобудівної галузі, які зацікавлені в  просуванні своєї продукції на європейський ринок.

У разі зацікавленості в участі та з питань отримання додаткової інформації просимо звертатися до начальника відділу практикумів Бараниченко Віктора, Департаменту з питань експортної діяльності та консалтингу ТПП України за тел.: (044) 586-40-15, e-mail: bvi-sem@ucci.org.ua.

Джерело