Ужгород запрошує до участі в Міжнародному форумі
Дата: 07.08.2014

7586970796857_018-20 вересня 2014 року в м. Ужгороді, в приміщенні Закарпатського обласного000006 державного українського музично - драматичного театру ім. братів Юрія-Августина та Євгена Шерегіїв, буде проходити Міжнародний економічний форум «Експорт в ЄС».

Його організаторами є Закарпатська обласна рада та ТОВ «Кротос» м. Кривий Ріг.

Форум покликаний дати прямі відповіді на питання про можливості у збільшенні обсягів реального експорту до країн Європейського Союзу, як одного з стратегічних пріоритетів розвитку економіки конкретних підприємств, міст, регіонів і України в цілому.

У роботі Форуму передбачається участь великої кількості фірм з країн Європейського Союзу, які зацікавлені у торгово-економічному співробітництві з Україною.

Також на Форумі будуть представлені компанії, які допоможуть у стислі терміни переоснастити виробничі цикли, розробити нові виробничі процеси та провести сертифікацію продукції, що затребувана в Європі. До роботи форуму буде залучено європейські та пов'язані з Європою фінансові установи, інвесторів, а також логістичні, транспортні та інші компанії.

Формат заходу - це пленарні засідання, зустрічі «тет-а-тет», виставкова експозиція підприємств, міст і регіонів України та знайомство із Закарпаттям.

Проведення відповідного заходу є унікальною можливістю інформувати закордонних учасників Форуму про експортний потенціал Вашого регіону, привернути увагу ділової спільноти, посадових осіб країн Європейського Союзу, представників дипломатичного корпусу до торгово-економічних можливостей України, які виникли унаслідок підписання нашою державою Угоди про асоціацію України з Європейським Союзом.

Організатори запрошують підприємства Чернігівщини взяти участь у роботі Форуму та пропонують підготувати виставкову експозицію про власні експортні можливості.

Згода на участь0111000

Пакет для спонсорів

Програма робота форуму

Схема виставкових площ

Розміщення в готелях

Вимоги до макетів

Як дістатися

0002kratosЗ питань участі у форумі в обраній Вами формі, просимо звертатися до наших партнерів та технічних організаторів форуму - ТОВ «Кратос», м. Кривий Ріг, пр. К. Маркса, 30, +38 (056) 4093030, (0564) 902130, 903237, 903243.