Впровадження систем безпечності харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР
Дата: 16.07.2014

37a06e4a72d6cb27621f1ed829bbee81_m14 липня 2014 року відбувся семінар на тему: «Впровадження систем безпечності харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР на малих та середніх підприємствах з зберігання, обробки і переробки сировини та продуктів харчування».

Відкриваючи семінар-тренінг, заступник директора Департаменту агропромислового розвитку ОДА Римма Олексенко наголосила на важливості даного заходу, адже щоб місцевим виробникам вийти на європейський ринок необхідно перейти на євростандарти виготовлення продукції, навчитись захищати власні інтереси на європейському ринку, де вони матимуть чимало конкурентів, оскільки кожна держава намагається як найбільше захищати власного товаровиробника.dsc02501

В ході семінару експерт проекту АгроІнвест з питань НАССР Юрій Оглашенний декламував про впровадження системи безпечності харчових продуктів, заснованих на принципах НАССР на малих і середніх підприємствах, її ефективність, переваги та економічний ефект.

Виробники та переробники сільськогосподарської продукції, представники збутових організацій активно спілкувалися з даного питання, що свідчить про зацікавленість чернігівського виробника стати на один щабель вище у системі виробництва якісної, безпечної, конкурентоспроможної продукції та вийти на ринки Європейського Союзу.

Джерело: Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації