Представництво ЄС запрошує на прес-конференцію «Угода про асоціацію: можливості для українського бізнесу»
Дата: 20.06.2014

eupred

24 червня о 12.00 у Представництві Європейського Союзу в Україні відбудеться прес-конференція та інформаційний семінар-дискусія для представників малого та середнього бізнесу, і бізнес-асоціацій.

Напередодні підписання економічної частини Угоди про асоціацію (ГВЗВТ) учасники заходу обговорять перспективи розвитку малого та середнього бізнесу та алгоритм дій для українських підприємців у нових умовах. Під час прес-конференції буде презентовано проект для малого та середнього бізнесу «Інформування щодо Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною: Що це означає для мене?», який фінансується ЄС.

Місце проведення: Представництво ЄС в Україні (вул. Володимирська 101, конференц-зала, 1 поверх)

У прес-конференції візьмуть участь:

- Ендрю Расбаш, керівник Управління програм допомоги в Україні та Координатор з питань співпраці Представництва ЄС в Україні;

- Павло Шеремета, Міністр економічного розвитку і торгівлі України;

- Ігор Бураковський, експерт проекту ЄС «Інформування щодо Угоди про асоціацію між Європейським Союзом та Україною: Що це означає для мене?», Голова Правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Робоча мова заходу – українська та англійська (буде надано синхронний переклад)

З питань акредитації медіа, будь-ласка, звертайтесь до Вікторії Макеєнко, +38 (050) 908-08-34, makeenko@keycommunications.ua

Акредитація триває до понеділка 23 червня (18:00)

Джерело