Визначено переможців конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики
Дата: 30.12.2020

Конкурсна комісія з відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС відібрала 56 проєктів на загальну суму понад 535 млн грн. Вони будуть рекомендовані до фінансування у 2021 році.

Заявниками з усіх регіонів України було подано 739 проєктів на загальну суму 8,4 млрд грн! Найбільше за програмами: «Розвиток туризму» – 219, «Інноваційна економіка та інвестиції» – 137 та «Підтримка розвитку депресивних територій» – 106.

Маємо 6 проєктів-переможців від Чернігівщини!

  • EXPORT AID - підтримка експортної діяльності Чернігівської області.
  • AGROHUB Chernihiv Region.
  • Підвищення туристичної привабливості м. Новгород-Сіверський Чернігівської області.
  • Чернігівське князівство від тисячолітньої історії до сучасної туристичної промоції.
  • Навчально-практичний центр інноваційних технологій в лісогосподарській галузі – нова якість фахівців лісового господарства.
  • Розвиток хаб-системи підтримки підприємництва, інновацій та стартапів в Чернігівській області.

 

Щиро вітаємо переможців та всіх, хто долучився до підготовки даних проєктів. Бажаємо успішної реалізації проєктів, спрямованих на розвиток Чернігівщини!

Нагадуємо, що протягом 10 днів від моменту прийняття рішення комісією заявники проєктів-переможців мають надати до Мінрегіону документи, зазначені у пункті 5 Порядку проведення конкурсного відбору проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС (крім заявки на участь) у паперовій формі на адресу: 03150, м. Київ, вул. Ділова, 24, оф. 909.