Адаптація до законодавства ЄС: у фокусі малі та середні виробники аграрної продукції
Дата: 18.04.2019

adapОпубліковано дослідження "Адаптація до законодавства ЄС: у фокусі малі та середні виробники аграрної продукції". У цьому виданні для сільгоспвиробників зібрано інформацію про те, які саме зміни вони мають запровадити в своїх господарствах у зв’язку з підписанням Угоди про асоціацію, враховуючи урядовий план заходів до 2026 року. Зокрема, роз’яснюються вимоги до виробництва:

– молочних продуктів та жирів

– яєць та птиці

– м’ясної продукції

– меду

– напоїв

– джемів та інших солодощів

– органічної продукції

Завантажити дослідження

Автори базового дослідження: Катерина Шор, (Зелене досьє) Марта Руда, Яна Рогінська-Грін (Інститут дослідження адаптації законодавства)

Джерело