Перша виставка українських харчових продуктів в Кувейті 17-20 грудня 2013 року
Дата: 04.11.2013

Проведення виставки вперше в історії українсько-кувейтських відносин значно розширить можливості українських експортерів у виході на ринок Кувейту та інших країн Перської затоки.

      В урочистому відкритті виставки візьме участь Віце-прем’єр-міністр України Констянтин Грищенко. Виставка проходитиме за сприяння Міністерства закордонних справ України, Посольства України в Державі Кувейт, Українського національного комітету Міжнародної торгової палати ICC Ukraine, групи компаній «Al-Sayer Group» (Кувейт).

      До участі запрошуються провідні компанії-виробники молочної продукції, соків, сокових концентратів, мінеральних вод, мороженої яловичини та м’яса курчат, макаронних виробів, соняшникової олії, твердих сирів, фруктів, рибних консервів, червоної ікри, цукру.
Загальна кількість учасників виставки – від 20 до 40 компаній.


     Витрати на рекламу і популяризацію заходу в Кувейті, митне оформлення зразків продукції, логістичне сприяння на території Кувейту (перевезення, інше) власним коштом покриває група компаній «Al-Sayer Group».


Важливо!
      У дні роботи виставки відбудеться Друге засідання українсько-кувейтської міжурядової комісії з питань економічного, технічного та торговельного співробітництва.
      18 грудня заплановано проведення бізнес-форуму представників ділових кіл Кувейту та України для організації робочих зустрічей представників компаній-учасників виставки з потенційними партнерами.

Для отримання більш детальної інформації щодо участі у заході звертайтесь до
Олени Іскоростенської
Віце-президента ICC Ukraine, виконавчого секретаря Ради експортерів та інвесторів при МЗС України
Тел..: 097 987 93 33
          044 234 24 85
Email: business@iccua.org