Міжнародна спеціалізована виставка вина та спиртних напоїв РrоWein (23-25 березня 2014 року, м. Дюссельдорф, Німеччина)
Дата: 09.09.2013

Запрошуємо підприємства і організації області взяти участь у 20-ій Міжнародній спеціалізованій виставці вина та спиртних напоїв РrоWein, яка відбудеться з 22 по 25 березня 2014 року в м. Дюссельдорф, Німеччина.

19-та виставка у березні 2013 року привернула увагу 4 783 виробників вина та інших спиртних напоїв з 48 країн світу, та 44 000 відвідувачів - фахівців, які займаються імпортом та дистрибуцією спиртних напоїв, представників гуртової та роздрібної торгівлі, великих ресторанів та готелів з усього.

 

Організатори виставки зареєстрували значне збільшення кількості іноземних відвідувачів (зараз їх відсоток досягає 40%), а саме з Великобританії, країн Скандинавії та Бенілюкс, Франції, Іспанії та Італії. Також були зареєстровані відвідувачі з Нового Світу, північної Америки та Азії.

 

 

 

З огляду на специфіку та потенціал виставки, в ній була б доцільна участь для українських компаній, які задіяні у виробництві тихого вина та ігристого вина, коньяку, наливок, настоянок, лікерів.

Більш детальну інформацію щодо умов участі у зазначеному виставковому заході можна отримати на сайті організатора: www.prowein.com.