Запрошуємо підприємства і організації Чернігівської області до участі ІІІ Європейському Конгресі малих та середніх підприємств (Республіка Польща)
Дата: 07.08.2013

16-18 вересня 2013 р. в м. Катовіце (Сілезьке воєводство, Польща) відбудеться ІІІ Європейський Конгрес малих та середніх підприємств за участі Віце-прем’єр міністра, Міністра економіки Республіки Польща  Януша Пехоцінського. Конгрес проходитиме в координації з Польською Агенцією розвитку підприємств, Польською ТПП та Міністерством Економіки Республіки Польща та під почесним патронатом Президента Республіки Польща Броніслава Коморовскі та Президента ЕС Жозе Мануел Баррозо.

 

До участі запрошуються представники українського малого та середнього бізнесу з метою презентації бізнес-потенціалу України у зустрічах

формату «В2В» (швидкі зустрічі з пошуку потенційного ділового партнера) з польськими підприємцями та представниками малих та середніх підприємств, які відбудуться на третій день Конференції.

Програма Конгресу та інформація щодо зазначеного заходу (польською, англійською або російською мовами) розміщена на сайті: www.kongresmsp.eu, а також на сайті організатора ТПП Катовіце: www.rig.katowice.pl, або зателефонувати за телефонами  +48 32 35 111 80, +48 35 111 90. 

Принагідно повідомляємо, що усі витрати (проїзд, проживання, харчування) здійснюються за рахунок учасників Конгресу, за винятком трансферу з аеропорту «Пижовіце» до готелів та пересуванням у рамках програми Конгресу.  Реєстрація учасників, а також резервація готелю можлива на сайтах: www.kongresmsp.eu та http://rejestracja.kongresmsp.eu

У разі зацікавлення в участі у заході просимо повідомити організаторів та Генеральне консульство України в Кракові.