Запрошуємо підприємства і організації Чернігівської області до участі в HANNOVER MESSE 2014 – Ганноверському промисловому ярмарку!
Дата: 31.07.2013

Ганноверський ярмарок - HANNOVER MESSE одна з найбільших у світі виставок високих технологій, інновацій та промислової автоматизації. З року в рік тут надаються унікальні можливості для встановлення міжнародних контактів, налагодження співпраці, залучення інвестицій і розширення ринків збуту.

Щовесни Ганновер перетворюється на місце зустрічей виробників і постачальників промислової продукції. Це форум винаходів та інновацій, центр обміну досвідом і джерело для нових партнерських відносин.

Перший Ганноверський ярмарок відкрився в 1947-му. Зараз його площа вже більше 450000 кв. метрів (брутто).

HANNOVER MESSE 2013 привернув 6550 експонентів з 62 країн. Це найсильніший HANNOVER MESSE за останні 10 років. Він повною мірою відповідає високим вимогам, покладеним на нього з боку промисловості, подальшому зміцненню своїх позицій в якості ведучої вітрини в світі промислових технологій. У загальній складності було зареєстровано близько 225000 відвідувачів HANNOVER MESSE 2013, що відповідають високим показникам 2011 року. Кожен четвертий відвідувач приїхав з-за кордону, в основному з Європейського Союзу (50%), а також з Південної, Східної та Центральної Азії (20%). Найбільш великі контингенти відвідувачів були з Нідерландів і Китаю, за ними ідуть Індія, Італія, Австрія та Данія.

Завдяки своїй унікальній концепції HANNOVER MESSE з року в рік надає підприємцям різних галузей промисловості унікальні можливості для встановлення міжнародних контактів, налагодження співпраці, залучення інвестицій і розширення ринків збуту.

Дата проведення: 07.04.2014 - 11.04.2014

Місце проведення: Німеччина Ганновер