12.07.2013 відбувся семінар на тему «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: основні аспекти і переваги. Реформування системи технічного регулювання».
Дата: 15.07.2013

12.07.2013 в конференц-залі ГТК «Придеснянський» за участю представників Мінекономрозвитку України, Чернігівської обласної державної адміністрації,  Проекту ЄС «Додаткові заходи щодо виконання Програми підтримки галузевої політики «Сприяння взаємній торгівлі шляхом усунення технічних бар'єрів у торгівлі між Україною та Європейським Союзом», представників підприємств та організацій області, відповідальних за зовнішньоекономічну діяльність та міжнародне співробітництво, відбувся семінар на тему «Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: основні аспекти і переваги. Реформування системи технічного регулювання».

 

 

 

 

Учасниками заходу були розглянуті наступні питання:

  • поточний стан торговельно-економічного співробітництва Чернігівської області з країнами-членами Європейського Союзу;
  • ключові аспекти зони вільної торгівлі між Україною та ЄС;
  • технічне регулювання в контексті зони вільної торгівлі між Україною та ЄС
  • особливості реформи системи технічного регулювання в Україні.

 

Учасники семінару жваво долучилися до дискусії, акцентуючи увагу на питаннях, які постануть перед українським бізнесом в разі підписання відповідних документів між Україною та ЄС, і які потребуватимуть детального опрацювання задля отримання спільного позитивного результату.
 

 

Джерело відео та фото http://www.svoboda.fm