Розроблення електронного та друкованого каталогів комерційних пропозицій підприємств і організацій Чернігівської області «Chernihiv region – your right choiсe!»
Дата: 06.03.2013

З метою реалізації державної політики щодо підтримки вітчизняних експортерів Департаментом економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації розроблююся електронний та друкований (формат А-5) каталоги комерційних пропозицій підприємств та організацій Чернігівської області «Chernihiv region – your right choice!»
Запрошуємо підприємців до спільної роботи по їх розробленню.
Розміщення інформації – безкоштовне.
Каталоги розповсюджуватимуться серед посольств України та закордоння, цільових вітчизняних та іноземних споживачів продукції та послуг, асоціацій імпортерів, партнерів Чернігівської області по міжрегіональному співробітництву, в мережі Інтернет та ін. (в т.ч. відповідно до побажань господарюючих суб’єктів, відображених в  каталозі).

Пропонуємо долучитись до роботи та надати інформацію українською, російською та англійською мовами (підприємство, логотип, продукція, контактні дані, фото, відео) Департаменту економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації

Тел. для довідок (0462) 674-656
e-mail: uzez_cg@ukr.net

Зразок
   

пример

Примітка: внутрішнє поле заповнюється у відповідності до профілю підприємства!