Новая форма ветеринарного сертифіката на експорт української птиці в Саудівську Аравію
Дата: 13.04.2017

300x900_1454755471Державна служба України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів і Саудівська організація продовольства і медикаментів підписали нову форму ветеринарного сертифіката на експорт української птиці до Королівства Саудівська Аравія.

Як передає прес-служба відомства, про це повідомив голова служби Володимир Лапа.

Згідно з повідомленням, двосторонні документи були підписані в рамках візиту урядової делегації в Саудівську Аравію. Крім того, був підписаний Протокол ветеринарних вимог на експорт птиці і продукції з неї.

За словами Володимира Лапи, під час візиту сторони обговорили питання здійснення інспектування саудівськими інспекторами українських виробників яловичини в рамках налагодження експорту цієї продукції в Саудівській Аравії.

Нагадаємо, на сьогодні право експорту м'яса птиці та продуктів з неї в Королівство Саудівська Аравія мають чотири українських підприємства.

"Україна зацікавлена ​​в збільшенні переліку цих підприємств, а також в розширенні асортименту харчової продукції, що експортується в Саудівській Аравії", - йдеться в повідомленні.

Нова форма сертифіката розміщена на сайті служби в рубриці "Міжнародна діяльність" - "Ветеринарія та безпека" - "Сертифікати: експорт, імпорт".

Джерело