Іноземні дипломати відвідали Чернігівщину (коротка)
Дата: 16.06.2009

   12-13 червня 2009 року відбулась ознайомча колективна поїздка керівників дипломатичних місій, акредитованих в Україні, з дружинами до Чернігівської області. Чернігівщина стала четвертим регіоном після Івано-Франківщини, Черкащини, Львівщини та Автономної Республіки Крим, який відвідали іноземні гості з метою ознайомлення з туристичним потенціалом, інвестиційною привабливістю області, а також розширення співробітництва, поглиблення торгово-економічних зв’язків, обміну інформацією та досвідом, встановлення ділових контактів.
    Знайомство гостей з культурно-історичною спадщиною Чернігівської області розпочалось з відвідання Собору Різдва Богородиці у смт Козелець, огляду об’єктів Національного історико-культурного заповідника «Гетьманська столиця» та екскурсії до палацу Кирила Розумовського в м. Батурині.
     13 червня на базі Експоцентру Чернігівської регіональної торгово-промислової палати пройшла зустріч делегації з керівництвом області та ТПП, під час якої до уваги дипломатів було запропоновано презентацію зовнішньоекономічного та інвестиційного потенціалу області.
     Перебування гостей продовжилось відвіданням стародавнього Валу та Антонієвих печер в м. Чернігові.