Просування конкурентоспроможної продукції на зовнішні ринки як засіб подолання наслідків фінансово-економічної кризи (коротка)
Дата: 26.01.2009

     26 січня 2009 року з робочою поїздкою до м. Чернігова прибули заступник Міністра закордонних справ України Олександр Купчишин та керівник секретаріату заступника Міністра Олег Прензелевич. Метою візиту було надання сприяння у просуванні конкурентоспроможної продукції підприємств області на зовнішні ринки.
   Під час поїздки працівники Міністерства зустрілися із заступником голови облдержадміністрації Наталією Білоус, а також керівниками провідних підприємств регіону, таких як ВАТ «Чернігівське Хімволокно» та ЗАТ «Камвольно-суконна компанія «Чексіл». У ході зустрічі, зокрема,  обговорювалися причини, що стримують просування продукції місцевих товаровиробників на зовнішньоекономічні ринки, та можливі шляхи їх усунення.
      За результатами зустрічі заступник Міністра запевнив керівництво області у сприянні Міністерства у доведенні пропозицій згаданих підприємств до відома потенційних споживачів їхньої продукції за кордоном.